dinsdag 11 augustus 2015

Tweedehands boeken-, CD en platenverkoop ten voordele van Natuurpunt (Gentbrugse Meersen)

Op zondag 6 september organiseert de werkgroep Gentbrugse Meersen (Natuurpunt Gent) een tweedehands boeken-, CD- en platenbeurs. De volledige opbrengst gaat naar de aankoop van gronden in de Gentbrugse Meersen. Op die manier zet Natuurpunt de schouders onder de verdere ontwikkeling van deze groenpool van 240 hectare.
De beurs gaat door van 10u tot 18u in de Klimaatloods van Natuurpunt, ter hoogte van de kruising van de Weverbosdreef en het einde van de Houw in Gentbrugge.
Profiteer er meteen van om ook even dit prachtige gebouw, intussen uitgegroeid tot een schoolvoorbeeld van BEN (Bijna EnergieNeutrale) industriebouw, van dichterbij te bekijken.
Je kan er die dag trouwens ook terecht voor een drankje met uitzicht op de Gentbrugse Meersen. En last but not least, Wim Claeys zorgt in de namiddag voor een streepje muziek met zijn trekzak. Wim wil de groei van de Gentbrugse Meersen steunen met zijn Gentse Liedjes. Wie de Gentse Zangstonde meemaakte tijdens de Gentse Feesten zal er zeker opnieuw willen bij zijn. Wie er niet was: dit is jouw kans!
Boeken, CD’s, natuur, drank, hedendaagse architectuur en live muziek … en dat alles voor een goed doel! Wat wil een mens nog meer? Vertel het voort en kom af!
P.S.1: De Weverbosdreef is een wandel- en fietspad :
Je geraakt er makkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer (vanaf de eindhalte van tram 21 is het 10 minuten wandelen, of met de belbus 140 (Destelbergen-Melle) rijd je tot aan halte “Houw” die stopt vlak voor het pad naar de loods). Je auto kan je het best parkeren in de Jan Van Aelbroecklaan of in de Koningsdonkstraat. De loods ligt op 400 meter verder op het wandel- en fietspad.
P.S.2 : je kan ook nog steeds een steentje bijdragen door boeken te schenken voor de verkoop. Neem dan contact op met marnix@wgbm.be en hij legt je uit waar je moet zijn.
Bron : http://www.wgbm.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten